Ο κόσμος αλλιώς μέσα από ένα βιβλίο

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Με ένα βιβλίο βλέπω τον κόσμο αλλιώς #5» πραγματοποιείται από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο της  διοργάνωσης «Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου»

Η δράση αυτή θα υλοποιηθεί στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 από τις 16:00 έως 18:00 στην ελληνική γλώσσα και επαναλαμβάνεται την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 στην αγγλική γλώσσα.

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 10 ετών και θα δέχεται έως 20 συμμετέχοντες.

Το πρόγραμμα αποτελεί μια ευκαιρία για να μεταφερθούν τα παιδιά  σε χώρες μακρινές –ίσως και εξωτικές-, να ταξιδέψουν χωρίς εισιτήριο στον χρόνο, να γνωρίσουν λαούς και πολιτισμούς, να ταυτιστούν με ήρωες και φανταστικούς χαρακτήρες, να βιώσουν τις πιο τρελές και αστείες περιπέτειες, να φανταστούν, να ονειρευτούν, να μάθουν, να διασκεδάσουν και τελικά… να δουν τον κόσμο αλλιώς!!!

info 

  • Που: Παιδικό Μουσείο της Αθήνας, Ρηγίλλης & Β. Γεωργίου Β΄ 17-19, Αθήνα (κτίριο Ωδείου Αθηνών)
  • Πότε: Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου και Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019
  • Ώρες: 16:00 – 18:00
  • Δωρεάν συμμετοχή και κατά προτεραιότητα, βάσει διαθεσιμότητας (έως 20 συμμετοχές ανά πρόγραμμα)
  • Περισσότερες πληροφορίες: 210.3312995-6

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης Αθήνα 2018-Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του δήμου Αθηναίων υλοποιείται χάρη στη στήριξη και των δωρητών: Μέγας δωρητής είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Χρυσοί δωρητές είναι το Ίδρυμα Ι. Λάτση και η εταιρία Core Α.Ε. Δωρητές είναι το Ίδρυμα Ωνάση, το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (ΚΙΚΠΕ), το Ίδρυμα Α. Κ. Λασκαρίδη και ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Έργων Λόγου (ΟΣΔΕΛ). Πολύτιμοι υποστηρικτές είναι η Aegean Airlines, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και η εταιρία Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ).

Μοιράσου το άρθρο: