«Ο Έρωτας σκοτώνει»

Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου… Ο Έρωτας Σκοτώνει!

Όλοι επιθυμούν να ζήσουν τον Μεγάλο Έρωτα – μα πόσοι επιβιώνουν;

Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, από τις 19:00 ως τις 22:00 στο Rudu Bar στα Πετράλωνα, γνωστές προσωπικότητες από τον χώρο της τέχνης, πολύ αγαπημένες στον διαδικτυακό χώρο, διαβάζουν αποσπάσματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας που περιγράφουν πώς ο έρωτας μπορεί να είναι… θανατηφόρος!

Η εκδήλωση εντάσσεται στη θεματική ενότητα «Η μεγάλη Γιορτή της Ανάγνωσης» και διοργανώνεται από το LifeOfCulture.com στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του δήμου Αθηναίων».

Σε επιμέλεια των Άλεξ Κάβδα και Αντρέα Μαντά.

Συμμετέχουν:

Γωγώ Δελογιάννη: chef, youtuber

Γιώργος Νανούρης: σκηνοθέτης, ηθοποιός

Τζούλι Τσόλκα: ηθοποιός

Μαρίνα Σάττι: τραγουδίστρια, μουσικός

Nalyssa Green: τραγουδίστρια, μουσικός

Μαίρη Συνατσάκη: παρουσιάστρια, youtuber

Δημήτρης Μοθωναίος: ηθοποιός, instagrammer

Γιώργος Περρής: τραγουδιστής

Νικόλας Μάστορας: φωτογράφος, instagrammer

Νέγρος του Μοριά: ράπερ

info:

  • Χώρος: Rudu Bar, Ευάδνης 1, Αθήνα
  • Πότε: Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019
  •  Ώρες: 19.00-22.00
  • Συμμετοχή ελεύθερη

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης Αθήνα 2018-Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του δήμου Αθηναίων υλοποιείται χάρη στη στήριξη και των δωρητών: Μέγας δωρητής είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Χρυσοί δωρητές είναι το Ίδρυμα Ι. Λάτση και η εταιρία Core Α.Ε. Δωρητές είναι το Ίδρυμα Ωνάση, το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (ΚΙΚΠΕ), το Ίδρυμα Α. Κ. Λασκαρίδη και ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Έργων Λόγου (ΟΣΔΕΛ). Πολύτιμοι υποστηρικτές είναι η Aegean Airlines, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και η εταιρία Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ).

Μοιράσου το άρθρο: